Ja eilen alkoi 10. vko kuurilla, paino tippuu edelleen, hitaasti mutta varmasti. :) Valmentaja sanoikin viime vkolla, että parempi tällainen hitaampi pudotus niin pysyvä muutos on mahdollisempi. Enää olisi se 6kg tavoitteeseen, nyt tarvitaan malttia ja tsemppiä :) Ei niinkään, että pelkäisin repsahtavani vaan huomaan tosissaan laskevani milloin suunnilleen olen tavoitepainossa. Ja sitten kun siihen päästään niin on shoppailureissun paikka :) Jos ennen kuuria tuntui ettei ole oikein mitään päälle pantavaa niin nyt se vasta ongelma onkin :) Tai kyllä tuolta kaapista löytyy melko vähänkin käytettyjä puseroita yms joita kiva laittaa päälle, kun istuvat! :)

Viime vkolla kävin pitkästä aikaa kuntosalilla, viime päivinä olen pyöräillyt muksu kyydillä. Kyllä tuli sellainen olo, että ei ole kunnossa kehumista.. ja nyt olisikin tavoitteena liikkua päivittäin mutta monipuolisemmin kuin ennen eli pyöräillä, käydä vaunulenkillä, kuntosali, uinti, yms.

Niinä päivinä kun ei ole tullut pahemmin reippailtua, en ole syönyt muuta kuin pusseja. Kyllä sen jo huomaa, että milloin on se lisäravinnon tarve.. silloin nälkä yllättää. Sekin auttaa, kun muistaa vaan ottaa säännöllisin väliajoin pussit niin toisaalta nälkä ei yllätä niin herkästi, eikä ehdi tulla mielitekoja. On kyllä aika hyvin pysynyt makeanhimo yms poissa.. vaikka en niin puhtaalla kuurilla enää olekaan. Tämän viikon aion vetää melko puhdasta linjaa, koska sunnuntaina olisi yhteinen lounas ravintolassa miehen vanhempien hääpäivän kunniaksi. Silloinkin täytyy muistaa vaan, että perunoiden tilalle pyytää kasviksia yms. Ja onneksi vaihtoehtoja yleensä riittää.

Sellaisenkin olen huomannut, että en tahdo aina ehtiä tai muistaa syödä niitä kolmea pussia mitkä yhdelle päivälle on tarkoitettu. Nyt olen yrittänyt skarpata tässä mutta kerta kaikkiaan ei aina ole niin nälkä että söisi yhtään mitään. Se on kuitenkin tärkeää että muistaisi syödä joka ikisen pussin, koska niissä on kaikki mitä aineet mitä tarvitsee yhtenä päivänä.

Nyt on painonlasku hidastunut taas hieman, mutta pääasia kuitenkin että laskee. Vaikka tiedostan, että olen laihtunut niin jostain syystä se viesti ei ole mennyt perille.. en ole ihan täysin tyytyväinen peilikuvaan.. vaan kun katson 2kk takaista valokuvaa niin silloin kyllä väkisinkin hymyilyttää.. vatsa oli sen näköinen että "vauvahan" siellä vähintään oli :D Olen huomannut tätä samaa myös tuttavissa, jotka käyttäneet Cambridgea niin eivät hekään ole tajunneet kuin iso muutos on aiempaan. Valitettavasti osalla on painoa tullut takaisin puolet tai enemmän siitä, mitä ovat saaneet ohjelmalla pois. Ja sitten alkaa se uusintakierre.. Itse yritän ottaa noista oppia ja miettiä jo tosiaan nyt mitkä ovat niitä hyviä valintoja. Vaan toisaalta tiedän nyt, että tämä tehoaa ja sopii minulle että miksen käyttäisi joskus uudelleenkin mutta toivon että saisin ruokailu ja - liikuntatottumukset muuttumaan niin, että muutos olisi pysyvämpi :)

Tänään taas punnitukseen, viimeksi mitattiin kehonkoostumus ja rasvat tippuu ja lihas% kasvaa :) Tästä on taas hyvä jatkaa ja nyt olisikin aamupirtelön aika.

Mukavaa viikon jatkoa!