Niin se aika kuluu, nyt on jo kesäkuu ja tosiaan 3kk olen Cambridgella ollut. Nyt on jonkun viikon painonpudotus ollut jumissa, periaatteessa se ei haittaa kun samoissa lukemissa pysytään koko ajan. Välillä on viikkopunnituksessa ollut jopa +1kg, mutta täytyy aina muistaa se että iltapäivään mennessä paino nousee jonkin verran.. eli oikeampi tulos on se mitä aamuisin puntari näyttää. Itse asiassa edellisen viikon punnituksessa, vaikkakin paino oli tosiaan +1kg niin rasvaprosentti oli kuitenkin tippunut.

Yhä olen tasolla 1 plus ja 3 pussia sekä yksi kunnollinen ateria menee päivässä. Valitettavasti välillä saattaa mennä jotain korkeampaa hiilaripitoista ja sehän sitten vaikuttaa painoon esimerkiksi keräämällä kroppaan nestettä. Vaan vaikka tässä nyt on hieman jumitettu niin silti on hyvä fiilis :) Edelleen on tavoitteeseen se 5kg matkaa, mikä on tosi vähän kun aattelee et lähtötilanne maaliskuun puolivälissä oli se että tavoitteena oli saada 20kg pois :) 

Maaliskuussa kävin Rossossa perheen kanssa syömässä ja silloin meni pannupizzaa sekä sellainen iso jäätelöannos. Muistan, että katsoin itseäni peilistä wc-käynnillä ja se kuva inhotti.. Mieheni oli tuumannut pöydässä, että mihin mahaan minä sen jäätelöannoksen söin.. Ja siellä peilikuvaa katsoessa mietin tuota asiaa.. No nyt viime viikolla kävin ystävän kanssa syömässä samassa paikassa, tilasin kanaa kasviksilla (oli muuten erittäin hyvää) ja sitten wc-käynnin yhteydessä katsoin itseä tuosta samaisesta peilistä ja enää ei inhottanut niin kuin maaliskuulla.. nyt jopa hymyilytti!! :) Vaikka olen minä vieläkin muodokas, mutta tavoitteeni ei olekaan olla mikään langanlaiha vaan sellainen sopiva :) Niin ja tuon ravintolaruokailun lisäksi tuli shoppailtua ja kerrankin löysin itselle vaikka ja mitä :) Ihan loistava shoppailupäivä ystävän kanssa siis.

Nyt vaan pitäisi tsempata näin juhannuksen alla niin voisi juhannuksena grillata oikein kunnolla. Tsemppiä kaikille muillekin!