Tervehdys!

Tänään tuli siis kaksi viikkoa Cambridgen aloittamisesta, painoa on lähtenyt 5,7kg ja matkaa tavoitteesen on vielä jonkin verran. Siksipä tällä viikolla valmentajan luona päätettiin, että jatketaan puhtaalla pussikuurilla toistaiseksi, että päästäisiin likemmäs tavoitetta. Saan syödä siis edelleen 3 pussia päivässä ja tarvittaessa lisäksi tonnikalaa vedessä purkillisen tai keitetyn kananmunan. Toisaalta oli ehkä hieman pettymys, että en saanut vielä siirtyä seuraavalle tasolle eli jossa syödään pussien lisäksi 200 kcal tiettyjä tuotteita, esim salaatin. Mutta toisaalta ymmärrän kun valmentaja sanoi, että jos nyt saisin lisäksi aloittaa syömään jotain niin riski repsahtaa on suurempi kuin että jatketaan tällä linjalla vielä toistaiseksi. Ja olisihan se harmillista, jos niin kävisi, että repsahtaisin ja sitten aloittaa alusta. Eli näillä eväillä mennään toistaiseksi. Teen yhä itse ruuat perheelleni vaikka itse en saakaan niitä syödä, hyvä testi oli se kun olimme kylässä äidilläni, jolla aina löytyy jotain herkkuja niin enpäs kajonnut niihin, mulla oli Cambridget matkassa ja vettä juon säännöllisesti.

Nyt tartuin mittanauhaan ja lisäsin päivitetyt tiedot tuonne sivullekin.. onhan tuota muutama sentti lähtenyt! Lantiosta vähiten, mutta olen aina ollutkin lanteikas ihminen joten en odota, että se kapenisi mitenkään huomattavasti. Vaan kylläpä tutut ovat jo jotain muutosta huomanneet ja itse olen huomannut, että todellakin on kevyempi olo ja jaksaa paremmin touhuta.. paitsi että zumba oli aika raju vaikka yritin ottaa ihan iisisti.. aluksi oli virtaa mut sitten "kone" hyytyi loppua kohden.. Eli voisin kokeilla zumba-päivälle lisätä tonnikalaa tai kananmunan päivän ruokailuun, jos se auttaisi jaksamaan paremmin.

Haaveissa on tosiaan, että ainakin 10kg saisi vielä pudota ja sen eteen on tehtävä töitä. Ensi viikolla ei olekaan punnitusta, että sitten seuraavalla vasta ja sitten katsotaan miten homma jatkuu eteenpäin. Vaan eipä siinä, ulkona niin mahtava ilma että täytyy lähtee ulkoilemaan!