Ja tänään kävin valmentajan luona, tasolla 1 jatketaan mutta lisäksi saan syödä tarvittaessa jotain proteiinipitoista kuten kananmunan, tonnikalaa tai kanaa. Olen muutenkin huomannut, että kiinnitän paljon enemmän huomiota ruuan koostumukseen, sokerien määrään, jne. Olenkin pikkuhiljaa ruvennut suunnittelemaan uusia ruokailutottumuksia koko perheelle, joihin myös itse sitten siirryn kun sen aika on. Ennen kuuria söimme kyllä ihan tavallista kotiruokaa, mutta itse söin kyllä herkkujakin useammin kuin kerran vkossa.. pahimmillaan varmaan päivittäin Ja nyt kun käy kaupassa on yllättävän helppo kävellä herkkuhyllyjen ohi.. saatan vähän puolisolle huomauttaa, jos huomaan hänen ostavan jotain mutta toisaalta olen päättänyt että se on hänen oma asiansa mitä suuhunsa pistää, mutta toki sitten normaalin ruuan kautta voin hieman vaikuttaa hänenkin valintoihin.

Valmentaja otti tällä kertaa painon lisäksi myös muut kehon koostumusprosentit. Aloittaessani 13.3. rasvaprosenttini oli 51,5 ja lihasprosentti 20,2 ja painoindeksi 32,4 MUTTA tänään lähes kuukauden myöhemmin rasvaprosenttini on 47,6 ja lihasprosenttini on 21,9 ja painoindeksini on 29,5!! Olen todella tyytyväinen tähän astisiin tuloksiin, hymy on jo hieman herkemmässä

Vaan tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, varsinaisesti en pyri mitenkään rantakuntoon mutta siihen että on hyvä olla ja hyvä olo itsestä ja että vaatteet mahtuisivat päälle suuremmitta ponnisteluitta. Vielä hieman painoa pois niin sitten katselen itselle uuden ulkoilupuvun, sellaisetkin asiat kannustavat liikkumaan. Tähän asti olen ostanut lähinnä muille perheenjäsenille vaatteita, itse olen raaskinut muutaman kerran vuodessa käydä parturissa, josta tulikin mieleen et viime käynnistä on kohta puoli vuotta mutta sinnekin menen kun pääsen painossa vielä hieman alaspäin.

Liikkuminenkin on eri mukavaa nyt kun on lähes 10kg kevyempi.. lapsi kun on vielä pieni mutta erittäin menevä tapaus niin nyt jaksaa äitikin pysyä jo vähän samassa tahdissa!  Ja toki kevään tulokin on mahtava juttu.. Olen tässä pääsiäisen lähestyessä miettinyt, että suklaamunat jää kyllä tänä vuonna syömättä mutta eipä haittaa.. olenpa niitä ehtinyt syömään "varastoon". Kun pääsen kuurilla eteenpäin ja siihen vaiheeseen, että voin jo joskus herkutella niin aion kyllä sen tehdä täysin hyvällä omatunnolla, erotuksena on aiempaan että teen muutenkin järkevämpiä valintoja.

Vaan nyt on lapsen iltapuuhien aika, palataan taas!