Ylihuomenna alkaa yhdeksäs vko Cambridgella, yhä mennään paastolla eli tasolla 1 ja tarvittaessa lisäksi proteiinia. Vappuna tuli yhden illan mittainen paussi, kun kävimme ystäväpariskunnan kanssa syömässä ja hieman viihteellä. Huomasin kuitenkin ravintolan ruokalistaa tutkiessani, että jotain on iskostunut tuonne ajatusmaailmaan kun mietin eri vaihtoehtojen välillä.. Olisin mieluusti syönyt pasta-annoksen, mutta kun mietin sitä hiilaripommia niin päätin syödäkin lohta. Oli muuten hyvää kasvisten kera :) Ja tulihan sitä hieman viiniä nautittua ruuan kanssa ja joitain drinkkejä illan päälle. Seuraavana päivänä palasin kuitenkin ruotuun ja paasto jatkuu.

Maanantain punnituksessa paino oli just sama kuin vkoa aiemmin, valmentajan mielestä se oli tosi hyvä juttu koska alkoholi voi nostaa painoa parikin kiloa. Hän "varoitti", että paino voi nousta vielä loppuvkosta vaan kyllä se on laskuun lähtenyt taas :) Mielestäni kuurilla ollessa ulkona syöminen on sallittua ja kotiäidin elämään muutenkin ihan tosi hyvää vaihtelua.. kunhan vain muistaa että tekee järkeviä valintoja ruuan suhteen. Sen huomasin lohta syödessä, että ei tullut enää sitä tunnetta kun lautasella oli vielä ruokaa että "jos nyt vielä vähän söisin" ja yleensä lopputuloksena on ähky ja huono olo. Melko nopeasti tuli maha lähes täyteen ja silloin lopetin syömisen siihen. Tuli ihan tosi hyvä fiilis, kun tajusi että voi hallita syömistä eikä niin että syöminen hallitsisi minua kuten minusta tuntui ennen tätä kuuria.. että elin syödäkseni sen sijaan että söisin elääkseni. :)

Tulevana viikonloppuna on omalla kohdallani toinen äitienpäivä ja kyllä tarkoitus olisi käydä ravintolassa lounaalla. Olenkin nyt yrittänyt pitää mahdollisimman puhdasta kuuria, mahdollisimman  vähän tai ei ollenkaan lisäproteiinia. Ja toki lounaalla teen valinnat sen mukaisesti, että kuuri jatkuisi mahdollisimman hyvin. Nyt on 12kg pois ja vielä olisi matkaa tavoitteeseen. Jatkoon kannustaa sekin, kun näin pitkästä aikaa vanhan tuttavan ja häntä ei kyllä meinannut enää samaksi ihmiseksi tunnistaa.. oli lähtenyt puolet naisesta pois! Ihan mieletön saavutus! Ja mielestäni tämä muutos on tapahtunut viime kesän jälkeen..

Ensi viikon torstaina tulee 2 kuukautta kuurilla täyteen, ihan tosi hyvä tunne siitä että näin "pitkälle" on päästy. Eilen kun tein pienen salaatin itselle niin totesin että ei olisi pari kuukautta takaperin uskonut kuin hyvältä niin pieni salaatti voi maistua. :)

Tästä jatketaan ja lämpöistä äitienpäivää kaikille!